Werkers

  • Wat ga je doen
  • Wat neem je mee
  • Waar is de training
  • De training

Wat ga je doen
We gaan beginselen van verschillende hondensporten oefenen. We beginnen sowieso met agility, dog dance, flyball en gehoorzaamheid. Alles gaat op het niveau dat voor een pup te doen is. Ze gaan dus niet springen, scherpe bochten draaien etc.

Wat neem je mee
-  Koekjes en of een speeltje waar je hond het heel goed op doet
-  Een lichte, niet al te lange riem (max 1,8 m)

Waar is de training:

We beginnen altijd op het veld van Best companion. Je mag gewoon op het terrein parkeren. Het adres is Imboslaan 69. De ingang is wel lastig te vinden. Direct naast de spoorlijn loopt het veld. Dus als je van de Harderwijkerweg komt is het over de Imboslaan en direct over het spoor naar links en als je van de kant van de Kanaalweg komt (tussen 2 tankstations) is het vlak voor de spoorweg overgang naar rechts. Je rijdt dat helemaal uit tot je tegen het gebouw van Gelreband aanrijdt. Rechts mag je je auto daar parkeren

De training
Hoe leuk de tijd is als je pup nog zo klein is hoe fijn het ook weer is als je pup wat ouder is wat wat meer mag doen. De tijd van het wachten lijkt wel eeuwen te duren en de pup heeft echt meer uitdaging nodig. Daar is deze les voor. We gaan kennis maken met verschillende sporten om zo uit te zoeken wat bij jou en je pup past. We zijn al bezig met de beginselen zodat je pup straks ook mee kan doen aan de echte sport als hij dan eindelijk oud genoeg is. De rassen waarvoor deze groep vooral bedoeld is voor de herder achtigen en kruisingen daarmee. Deze honden willen alles voor hun baas doen, zijn behendig en leren snel. Andere rassen zijn ook welkom mits ze echt baat hebben hierbij en goed mee kunnen doen op het niveau van de rest van de groep. Het aantal cursisten bestaat uit max 6 zodat iedereen ook nog persoonlijke aandacht krijgt.