Fokkerij: borderless love

Naast honden trainer ben ik ook fokker van de Border collie. Zie hier de link van de site
Borderless love fokt niet per se met stamboom honden maar er wordt wel gekeken naar wie de voorouders zijn. Die zullen altijd bekend zijn en is er een speciale site waar alle voorouders te vinden zijn. Klik hier voor die site. Naast dat de voorouders bekend zijn worden alle ouderdieren getest op verschillende dingen. Denk maar aan de heupen en de ogen. De pups worden zo goed mogelijk klaar gemaakt voor hun nieuwe huisje. Voor ze bij de nieuwe baas komen hebben ze al een hele opvoeding gehad van zowel de moeder, nestgenootjes als door mij als fokker. Ze zullen zelfs al zindelijk/bijna zindelijk zijn als ze bij jou thuis komen!
Naast dit allemaal krijgt het nieuwe baasje ook het een en ander mee aan informatie en ook nog voordat de pup in huis komt kan je rekenen op hulp bij een goeie voorbereiding. Tijdens het opgroeien en opvoeden kan het nieuwe baasje ook altijd rekenen op hulp en als je het leuk vindt wordt je toegevoegd in een groepsapp en worden er regelmatig reünies georganiseerd. Af en toe ook met honden van andere nesten om zo jullie ervaringen met elkaar te kunnen delen.

Borderless love is sinds 15 mei een erkende fokker bij Bazoeki. Dat betekent dat we aan bepaalde eisen moeten voldoen om goede pups te fokken. Elk jaar wordt er gecontroleerd of de omstandigheden waar de pups geboren worden in orde is, worden de gezondheidspapieren gecheckt etc.

Inhoud:

-   Eigen honden
-   Nestjes

Eigen honden

Naam: Mayla
Ras: Border collie
Geboren: 21-10-2016
Kleur: Zwart wit
Lengte: 49 cm
Karakter: Mayla is actief en laat graag aan iedereen zien hoe goed ze haar kunstjes kan doen.  Ze wil bij alles helpen en er ontgaat haar niks. Ze laat zich niet snel van haar brood eten, maar kent wel haar positie. Aandacht is ze ook dol op, maar als ze kan werken is dat haar voorkeur.
Qua sport doen we doggydance, gehoorzaamheid en speuren met haar

Meer informatie
Stamboom

Naam: Lexie
Ras: Border collie
Geboren: 16-1-2020
Kleur: Zwart wit
Lengte: 47 cm
Karakter: Lexie is dol op iedereen. Als ze met haar moeder is durft ze alles maar zonder mama vindt ze het best spannend. Ze is gevoelig en heel lief maar heeft wel moeite als teveel mensen of honden in haar ruimte komen. Lekker uitdagen en met van alles willen spelen. Ze is wat minder qua willen werken dan haar moeder maar de trekjes als schaapsherder zijn meer aanwezig. Ze leert snel en vindt het leuk om dingen voor je te doen.
Qua sport wil ze heel snel zijn. We doen nu hobbygewijs van alles
Meer informatie
Stamboom

Nestjes

AB nest 16-1-2020
4 teven en 2 reuen

CD nest 6-6-2022
5 teven en 2 reuen