Review plaatsen op deze pagina

Mijn kaninchen teckel pup Lotje was 9 weken toen we begin november 2021 startten met de puppycursus bij Michelle. Hierna hebben we ook de vervolgcursus gevolgd. Michelle legt duidelijk de belangrijke basiscommando’s uit. De commando’s hebben wij veel geoefend op het veld, maar ook in de wijk (wat ik als heel nuttig heb ervaren). Ook legt Michelle de lichaamstaal uit van honden die we tegen komen op straat. Tijdens de dagelijkse wandelingen pas ik de geleerde commando’s toe en Lotje begrijpt ze. Ook hebben we tips gekregen voor het laten loslopen van de honden.
Michelle heeft in de thuissituatie privéles gegeven om een volwassen hond te laten wennen aan de kleine pup, dit heeft ons erg geholpen. Bedankt hiervoor.

2022

Annet en Lotje

Ik heb 10 weken stage bij Michelle gelopen, wat super leuk was! Naast dat we elkaar al via mijn zus kenden, was het heel gezellig en heb ik ontzettend veel geleerd. Het is een stageplek waar je veel bezig bent met haar eigen honden en het trainen van ze, maar ook lessen gaat voorbereiden, bezig bent met lichaamstaal, rassen, verzorging, het fokken van Border Collies en nog veel meer! Tijdens de lessen leer je ook heel veel over honden en gedrag. Zoveel in 1 stageplek is een hele mooie kans! 😊

                        2022

Oud stagiaire Manuela

Wij en onze pup leren veel tijdens de puppycursus, maar ook buiten de lessen om. Michelle staat voor je klaar als je even met je handen in het haar zit en onderzoekt samen wat een fijne oplossingsrichting is. Haar flexibiliteit en bereidheid om overal in mee te denken is superfijn en de sfeer is lekker informeel en gezellig. Ook stelt ze ons als 'first time' baasjes vaak gerust dat we het goed doen (ook al voelt dat niet altijd zo) en dat we vooral vol moeten houden :)

Bas en Manon met Nora

Kim en Nora samen

Michelle is een goede cursusleidster: ze geeft duidelijke en bruikbare tips en oefeningen voor het opvoeden van een pup en probeert ondanks het Giardia-probleem voor iedereen een oplossing te vinden en is heel flexibel! Het is voor mijn hond en mij fijn om naar de puppycursus te gaan! Dank je Michelle!

2022

Tilly en Kim

Privéles gehad om onze hond minder te laten blaffen en niet op andere honden te laten afstuiven met super resultaat, dank je wel Michelle

Jet en Lieve

In januari begonnen met puppycursus. Ondanks corona toch één op één les kunnen krijgen. En ondanks mijn onregelmatig rooster altijd een moment kunnen vinden voor les. Erg fijn! Michelle geeft fijn les en geeft goede handvaten voor thuis. Je kan michelle ook bereiken buiten de cursus tijden om. Op naar de volgende cursussen!

2021

Daphne en Milo

Michelle geeft Super les.
Ik heb een veel betere band gekregen met JACK.
Iedere les leer ik heel veel van Michelle.
Zowel Jack en ik zijn er heel blij .
De aandacht die ik en Jack in de les krijg is Top .
Reuze bedankt ervoor en hopen op nog heel veel lessen

2019

Jolanda en Jack

Top trainster echt een aanrader. Makkelijk in contact. Ook tussendoor benaderbaar over alle vragen rondom mijn pup. Kinderen doen ook gewoon mee in de training.

2019

Michel en Micah

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.