Zomerprogramma

Zomercursus 6 weken
Deze zomer komt er een cursus voor pups en ouder. Hier krijg je een verkorte cursus van de normale cursus.
14/15 juli start deze cursus. Voor meer informatie neem contact op.

Honden andere honden groeten
Reageert jouw hond op andere honden en wil je daar advies over? In deze les komen geen agressieve honden maar honden die bijvoorbeeld gaan blaffen of trekken aan de riem bij het zien van een andere hond. We gaan oefeningen doen om de hond een nieuwe gewoonte aan te leren en dat jij als baas wat tips krijgt over wat je kan doen bij het passeren van honden en hun baasjes.

Wandeling
Eens in de zoveel tijd wordt er een wandeling georganiseerd voor mensen die willen oefenen met het loslopen van hun hond en meer willen leren wat de honden onder elkaar communiceren. Ik neem mijn hond mee die getraind is met het terug halen van de hond die een riem om heeft dus voor degene die daar behoefte aan heeft kan daar gebruik van maken.

Pup socialisatie
Dit is even een half uurtje kennis maken met andere pups. Bij genoeg aanmeldingen zal er een mogelijkheid zijn om samen met je pup kennis te maken met andere pups. Het zal omheind zijn en in deze les ga je naast alleen je pup laten spelen met andere pups ook wat leuke oefeningen doen om kennis te maken met vreemde voorwerpen, krijg je tips over het niet happen, komen er wat obstakels en kan je er met al je vragen terecht.

Dogfun
Tijdens deze lessen gaan we verschillende sporten voor fun doen. Detectie, behendigheid/agility en meer. Tijdens deze lessen is het leuk bezig zijn met je hond. Ontdek hier het talent voor jou hond en kom er zelf achter wat jullie leuk vinden.

 

Geef je hieronder op wat je wil doen. Bij genoeg aanmeldingen kan de activiteit doorgaan en als er veel extra aanmeldingen zijn kan er nog een groep bijkomen. Geruime tijd voor de les zal je nog informatie toegestuurd krijgen over waar, hoe laat etc.

Cursus Datum
Honden en andere honden groeten 7 juli
Wandeling 8 juli
Pup socialisatie 15 juli
Pup socialisatie 30 juli
Dogfun 22 juli
Dogfun 12 augustus

Opgeven


Als je nieuw bent of je dan ook het inschrijf formulier wil invullen om deel te kunnen nemen aan de cursus