Hondenspeeltuin

Het is mogelijk om lekker met je hond op het omheinde veld te spelen, trainen en te socialiseren. Er zijn 2 velden volledig afgesloten zodat er 2 groepen kunnen komen. Kan je hond niet met andere honden is het mogelijk om op het ene het veld te laten spelen terwijl de andere aan de andere zijn. Er is een doek tussen zodat ze elkaar niet kunnen zien.

Zie deze mogelijkheid ook om te kunnen oefenen. Deze honden lopen niet verder met de baas mee, maar blijven op het veld, dus met het 'hier' komen terwijl er andere honden zijn is dit de perfecte mogelijkheid om te oefenen.

Kosten: Per keer dat je gaat € 5,-
Tijdsduur: 30 minuten
Wanneer: Elke zaterdag van 11:15 - 11:45
Trainer aanwezig: Er zal ergens een trainer rondlopen
Hieronder kan je je opgeven want anders gaat de speeltuin niet door zonder aanmeldingen

Planning

Zaterdag 27 juli om 11:15 staat er speeltuin gepland voor onzekere en of rustige honden en puppy's

Zaterdag 3 augustus om 11:15 staat er speeltuin gepland voor zelf verzekerde honden en op het andere veld grote honden zoals Boerboels, herders, Sint Bernards etc.


We zijn net begonnen om de speeltuin wekelijks door te laten gaan maar zijn nog een beetje zoekende naar een handig systeem. Daarom is jouw mening ook welkom om het nog overzichtelijker te maken voor iedereen. Klik hieronder om je aan te melden als je een keer naar de speeltuin wil.

Waar is de locatie

De speeltuin zal zijn op het veld bij Gelreband op Imboslaan 69. Als je van de Harderwijkerweg naar Imboslaan komt ga je het spoor van de stoomtrein over en gelijk naar links. Dat rijdt je helemaal uit en mag je je auto parkeren op het terrein van Gelreband. Dus niet op de versteende parkeerplaats want die is van Anytime Fitness. Kom je van de andere kant (Kanaalweg) ga je bij de rotonde langs het tankstation en neem je de afslag rechts voor het spoor en rijdt je langs de auto wasserette. Als je recht vooruit kijkt zie je het gebouw waar ‘Gelreband’ op staat.

Aanmelden

Op de link hiernaast met de hond op de trampoline kan je je aanmelden en vindt je meer info over hoe het werkt. Kom je er niet uit? Stuur dan even een bericht naar Best companion

Algemene voorwaarden

Regels

 • Er mag niet worden gegraven!
 • Ontlasting moet worden opgeruimd
 • Er mag gebruik gemaakt worden van de toestellen op het veld maar het gebruik daarvan is op eigen risico

Eigen risico

 • Gaan er spullen kapot tijdens jouw aanwezigheid zal het in rekening worden gebracht
 • Luister ook naar de mede gebruikers van het veld en respecteer elkaar. Iedereen heeft een andere reden waarom ze hier zijn
 • Eigen spullen zijn op eigen risico
 • De veiligheid van je eigen hond valt onder je eigen verantwoordelijkheid

 Verzekering

 • Je bent verplicht WA verzekerd te zijn
 • Je bent zelf verantwoordelijk indien jouw hond schade toebrengt aan een persoon of dier. Check daarom jouw verzekering. Als de trainer met jouw hond loopt en er wordt schade toegebracht, valt dit onder de verzekering van de trainer

Gezondheid

 • De cursist is verplicht in bezit te zijn van een inentingsbewijs van de hond. Is de hond nog niet volledig ingeënt of niet volledig beschermd bij het titeren dan is het niet mogelijk om op het veld aanwezig te zijn.
 • Pups onder de 12 weken moeten de 6 en 9 weken prik gehad hebben
 • Is de hond aan de diarree is de hond niet welkom wegens het overbrengen van eventuele ziektes

Kosten

 • Voor je het veld opkomt is er betaald. Dit kan contant zijn of via de rekening. Daar zal de trainer een betaalverzoek van sturen

Er zal niet altijd een trainer aanwezig zijn dus ga verantwoordelijk om met de omgeving en anderen