Privé aan huis

Loop je ergens tegenaan of wil je gewoon wat tips? Dan is het mogelijk dat ik bij jou thuis kom of dat we trainen op het omheinde veld of een andere locatie naar keuze. Het aantal keer is aan jou. Wil je een keer wat informatie bij een les van 1,5 uur of heb je veel aan regelmaat? Samen gaan we kijken wat de opties zijn. 

Voor wie: 
Pups, volwassen honden, getraumatiseerde honden, buitenlanders etc.
Baasjes die een puppy of hond zoeken (krijg hulp bij het bedenken wat er bij jullie past, waar zoeken, welke pup in het nest en hulp daarna. Zelf ben ik fokker heb onder andere vrijwilligerswerk gedaan bij een animal rescue center dus ben in verschillende takken bekend.

Wat houdt het in:
Heb je geen behoefte om echt op cursus te gaan maar wil je wat begeleiding? Of heb je echt problemen die je wil aanpakken? Dit kan eenmalig zijn of vaker. De keuze blijft bij jou maar samen gaan we kijken wat er nodig is. De een wil wekelijks, de ander elke maand en weer een ander wil eenmalig. Hier krijg je hulp bij het omgaan in bepaalde situaties, advies en huiswerk om aan de slag te gaan van wat je die les hebt geleerd. We pakken de problemen gelijk aan. De leeftijd maakt niet uit

Belangrijk: 
Er staan aardig wat privé trainingen gepland dus het kan wat langer duren voor je wordt geholpen