Vuurwerk

Tijdens deze workshop ga je leren hoe je met je hond kan oefenen ter voorbereiding op het vuurwerk. Dit is ook mogelijk om te oefenen voor onder andere onweer en storm. Er zal een hond komen waar we gaan demonstreren hoe je te werk gaat. Helaas is het niet mogelijk om meerdere honden mee te nemen want anders steken ze elkaar angsten aan. Via Facebook of YouTube gaan we ... keer live en mag je stuur je video's in om te zien hoe het thuis gaat. Ook kan je vragen stellen wat we tijdens de live gaan bespreken. Het vraagt echt geduld en vooral veel rust om dit te oefenen.

Voor wie is het
Voor honden die heel bang zijn voor vuurwerk. Of ze nu in het echt een knal horen of op de mobiel of tv.

Hoe ziet de cursus eruit
De eerste en laatste keer komen we allemaal samen. In overleg zal er een hond komen waar we mee gaan oefenen. ... weken lang komen we een avond in de week allemaal samen en gaan we bespreken wie waar is en of je nog ergens tegenaan loopt. De cursus is opgedeeld in verschillende thema's onder andere het geluid van het vuurwerk en de geur. De laatste keer dat we allemaal samen komen mag je je hond meenemen en gaan we kijken hoe ver je bent en of er eventueel nog iets moet worden aangepast.

Wanneer
Ontmoeting: ...-...-...
Online live: elke ...dag van ...-...-... tot ...-...-... om ...:....
Laatste ontmoeting: ...-...-...

Locatie voor de eerste en laatste ontmoeting
Imboslaan 69 te Dieren. We zullen daar in het clubgebouw zitten van de Gelreband waar je koffie en thee krijgt met wat lekkers erbij.

Kosten
€ ,  voor het hele pakket

Zou je graag mee willen doen? Vul dan onder de foto het formulier in.