Even voorstellen

Michelle

Mijn naam is Michelle, ben 30 jaar en woon in Dieren. Al mijn hele leven ben ik bezig met dieren.

Toen ik op de basisschool en middelbare school zat had ik altijd uitlaathonden waar ik mee liep. Terwijl ik ze uitliet leerde ik ze kunstjes aan of deed ik gehoorzaamheid met ze. In deze periode heb ik honden met verschillende methodes getraind. (Denk aan belonen met koekjes, clickertraining, op de natuurlijke manier enz.) Ook heb ik verschillende honden scholen bezocht om te leren hoe zij werken.

Toen ik 19 was heb ik samen met een andere trainer (toen mijn stage begeleider) een hondenschool opgestart en nog een zelf in mijn woonplaats. Dat jaar heb ik mijn diploma tot hondentrainer behaald toen ik 20 was en heb nog les gegeven tot december 2014.

Tijdelijk heb ik mijn eigen hondenschool gehad, tot ik in 2015 voor een jaar naar Engeland vertrok. Daar heb ik in een animal rescue gewerkt. De honden leefden in een roedel. Ik ging met de honden fietsen en liet ze uit. We lieten 1 keer per dag met een aantal mensen alle honden uit en leer je echt over honden die in een roedel leven.

Na het tussenjaar in Engeland heb ik nog les gegeven in Arnhem voor 2 jaar en daarna in Dieren begonnen kort na de bevalling van mijn 2e. Dus tussen deze tijd ook nog even  2 kinderen gekregen.

Op dit moment begint Best companion lekker te groeien en en leg ik mijn hart en ziel erin om iedereen het beste te geven en te leren. Mijn passie en kennis geef ik heel graag door aan jou

Links Flat coated Retriever Woof en rechts Duitse herder Arasz waar Michelle mee trainde.
Als tiener was ze al bezig met honden trainen, zowel met als zonder baas