Fokker

Je kan hier alles vinden van het eerste nestje en meer informatie vinden over fokken en hoe wij te werk gaan. Het volgende nestje staat gepland! Het wordt een nestje Bordoodles (Border collie x Koningspoedel)

Met trots introduceren we ons eerste nestje! Dit is ons AB nestje. 2 reutjes en 4 teefjes. Ze doen het allemaal heel goed en zijn gezond en sterk. Ze zijn uitgevlogen en zijn goede maatjes geworden voor de baasjes. Een teefje hebben we aangehouden zodat we ook met haar gezonde, goede pups kunnen fokken

Lexie (Binou) is bij ons gebleven

Dit is echt een droom die is uitgekomen! Zelf fokken met mijn Border collie! Ons doel is om gezonde pups te fokken die geen familie van elkaar zijn en geen ziektes over zullen dragen aan hun nageslacht. Voor mij is het erg leerzaam om meer over het gedrag van honden te weten te komen. Hoe gaat de moederhond met haar pups om? Ze voedt ze op, maar wat zijn de regels en hoe leert ze die aan? Het eerste nestje was al erg leerzaam. Toch zal een tweede nestje weer anders zijn omdat de teef dan al meer ervaring heeft. Het eerste nestje was een groot succes en ik kijk uit naar de volgende!

AB nestje 16-1-2020