Werkers

Deze groep is voor mensen die lekker bezig willen zijn met hun hond. Het is voornamelijk voor snel lerende honden maar ook minder snel lerende honden zijn welkom want alles gaat op eigen niveau. Dit is mogelijk omdat de groepen niet groter zullen zijn dan 4 per groep. Je blijft bezig tenzij je je hond pauze geeft. Dus je staat niet steeds stil aan de zijlijn tot jij aan de beurt bent. Je kan hier gewoon instromen.

Leeftijd: Deze groep is begonnen bij jonge honden. De puppy cursus is afgerond en de pup heeft nog steeds uitdaging nodig. Maar het wachten tot ze oud genoeg zijn kan zo lang duren.
Tijdens deze cursus komen er verschillende sporten aan bod. Welke hangt af van welke honden er op dat moment aanwezig zijn. Pups/pubers leren de basis en wordt er rekening gehouden met dat ze niet teveel doen, zowel fysiek als mentaal. Deze groep is dus voor elke leeftijd want ook als de hond 1 jaar is geworden gaan we gewoon door als je dat wil.

 

Sporten:

Andere sporten kunnen er nog bij komen bij interesse.

Flyball is een echte teamsport. De bedoeling is dat je hond zo snel mogelijk over 4 sprongen springt, zoals hierboven, de poot op een speciaal apparaat drukt, de bal vangt en zo snel mogelijk weer terug 'vliegt' over de sprongen. Dan is de volgende aan de beurt. Maar wij doen het gewoon voor fun dus mag je zelf lekker op je eigen tempo oefenen. Zijn er op een gegeven moment meer of zijn jullie verder dan kunnen we er wel een wedstrijd van maken als de interesse daar is. Het is echt geweldig om te zien hoe je hond over de baan vliegt en hoe graag ze willen